Eredeti termékek, megbízható forrásból!Ingyenes házhozszállítás 15.000 Ft vásárlás felett!

Szállítási és fizetési módok

Fizetés és számlázás

Jelenleg kétféle módon történhet a termék vételárának megtérítése. Az egyik az utánvét, a másik az előre történő átutalás. Utánvét esetén a termék vételárát az átvételkor kell átadnia készpénzben a futárnak, aki bizonylatot ad Önnek mind a termék, mind a vételár átvételéről. Az eredeti számlát mindkét esetben a termék átvételét követő 24 órán belül kézbesítjük Önnek a megadott e-mail címre.

Az elektronikus aláírást és időbélyeget tartalmazó számla megfelel a 46/2007. PM rendeletnek és a 2007. évi CXXVII. törvény (hatályos ÁFA törvény) 175. §-ának. Ezt a számlát a számítógéppel kiállított, amúgy hagyományos számlával ellentétben kizárólag elektronikus úton kell továbbítani. Az eredeti példány maga a fájl, ÁFA illetve a megfelelő adók elszámolására alkalmas. A számláról tetszőleges számú másolati példány készíthető nyomtatással, például a könyvelés számára. Az eredeti példányt a kötelező megőrzés ideje alatt kérésre bármikor újra tudjuk küldeni, néhány perc alatt.

A kiszállítás

A megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi, munkanapokon 8 és 17 óra között, a szállítás időtartama várhatóan 7 munkanap. Ha Ön ebben az időszakban a munkahelyén szokott tartózkodni, akkor célszerűbb ezt megadni szállítási címnek. A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvennie, de azt csak 14 éven felüli személynek tudja a posta átadni, a megrendellt termék ára és a szállítási díj az átvételkor kerül megfizetésre, utánvétellel. Amennyiben a futár nem tudja Önnek átadni a terméket (mert pl. nem találja Önt a megadott címen), akkor másnap újra próbálkozik. Ebben az esetben telefonon értesíti Önt az újabb időpontról.

A csomagküldő cégek rendszere miatt sajnos nem tudjuk órára pontosan megmondani, mikor érkezik a futár. Ha Önnek pl. kizárólag a délelőtti kiszállítás alkalmas, vagy csak a délutáni, akkor ezt kérjük, tüntesse fel a megrendeléskor a „Megjegyzés" rovatban. Természetesen mást is megbízhat azzal, hogy vegye át Ön helyett a terméket, ha épp nem tartózkodik a helyszínen, amikor a futár érkezik.

Megbízható magyar webáruház

Megbízható magyar webáruház

Garantáltan eredeti parfümök

Garantáltan eredeti parfümök

INGYENES szállítás 15.000 Ft vásárlás felett!

INGYENES szállítás 15.000 Ft vásárlás felett!

14 napon belüli visszaküldési lehetőség

14 napon belüli visszaküldési lehetőség

100% pénzvisszafizetési garancia

100% pénzvisszafizetési garancia